55 eksotiske hoteller i Norge

Edda Espeland

Eksotiske, spennende og annerledes. I denne boken vil du finne 55 hotellperler over hele Norge, steder som alle har sitt spesielle særpreg.

For de aller fleste av oss er det blitt slik at hotellet er halve reisemålet, vi ønsker ikke lenger å bo på sterile og upersonlige hotellrom der alt er så standardisert at vi knapt vet hvor vi er.

En ferie dreier seg ikke bare om komfort og antall fjernsynskanaler på rommet, men om å oppleve steder med sjarm og sjel.

Et hotellopphold skal være et frikvarter fra hverdagen, et sted hvor vi kan trives og senke skuldrene.

De overnattingsstedene vi presenterer i denne boken har alle noe spesielt å by på, det kan være spennende historie, et kreativt konsept, en vakker utsikt, en storslått natur, en særpreget design eller kulinariske gleder utenom det vanlige.

Hotellene kan fortelle historier om kongelige gjester, kulturpersonligheter, pilegrimer og spøkelser. De forteller om ildsjeler og entusiaster som har gjort hotellene til sitt livsverk, restaurert og gjenskapt originalt interiør og stemning. Og som med stor gjestfrihet ønsker å gi gjestene et minne for livet.

Pris: 398 NOK
2023 Dreyer Bok All rights reserved